Kleur- en verfadvies

Goede schilderwerken start met een goed advies. In eerste instantie kijk je naar de toestand van de te schilderen ondergrond en kijk je wat de mogelijkheden zijn. Hier bekijken we alles van het gewenste kleur tot de werkwijzen van elke ondergrond en ruimte.

Het juiste kleur kiezen is een belangrijke stap bij het starten van de schilderwerken. Het is belangrijk dat alles mooi aan elkaar aansluit, of je nu met een enkel kleur werkt of met verschillende kleuren.

Meer kleuradvies

Er zijn gans wat merken verf. Het is steeds aangeraden om met topmerken te werken. Zo ben je zeker van een goede dekking en duurzaam product.

Bekijk verf merken

Indien je liever wat meer structuur of speciale look wenst bestaan er tal van speciale verftechnieken. Door het gebruik van speciale verftechnieken tover je het interieur om tot iets merkwaardig.

Bekijk de speciale verftechnieken

Schilder nodig?

Gratis en vrijblijvende offerte aanvragen voor het schilderen van gyproc (gipsplaten) of andere schilderwerken.

Het type verf hangt in eerste instantie af van het type ondergrond. Verf voor hout is anders dan verf voor pleisterwerk. Ook per type ondergrond zijn er nog eens verschillende types in verven, denk maar aan de verschillende glansgraden of structuren.

Bekijk de verf types

Elk type ondergrond heeft zijn specifieke eigenschappen. Het is dus belangrijk elk type ondergrond goed voor te bereiden zodat je verf of behang goed kan aanbrengen en een duurzaam eindresultaat kan creëren.

Bekijk de verschillende ondergronden

© Schilder Kampioen