Kleurentrends 2019

Elk jaar brengen top verffabrikanten hun keuze uit voor de kleurtrends van het komende jaar. Deze worden zorgvuldig gekozen door hun experts. Voor de 2019 kleurtrends kijken we naar de top de kleurtrends van Boss paints, Sikkens, Levis en Sigma.

Deze trendkleuren kunnen je goede inspiratie geven om uw ruimtes wat nieuw leven te geven. Uiteraard hangt alles nog wat af van de bestaande vloer en meubels in elke ruimte. Elke trendkleur van 2019 kan je volledige ruimtes of enkel een accentmuur mee schilderen.

Indien je interesse hebt om uw ruimte te laten schilderen in één van deze trendkleuren, neem dan zeker contact met ons op. We komen dan eens langs en kijken wat de beste opties zijn.

De Kleurtrends van 2019

Holy Terra

Holy Terra is verkozen door Boss Paints als het het kleur van het jaar 2019.

Met de bruin-oranje kleur kun je leuke accenten leggen in elk type ruimte. Voor de badkamer kan je ook opteren Holy Terra te gebruiken voor alle muren, zo creëer je een leuk landelijk gevoel.

Spiced Honey

Spiced Honey is het kleur van het jaar 2019 voor Sikkens en  Levis verven. Sfeervolle bruin-geel tint kleur met een rustgevend effect. Met donkere meubels kan je een leuk contrast verkrijgen. Deze kleur kan zowel gebruikt worden voor de volledig ruimte of voor accentmuren.

Quiet Clearing

Sigma kiest een wat gedurfde kleur voor 2019. Met Quiet Clearing brengen ze de natuurlijke groene kleur binnenshuis. Met houten meubels of houten vloer kan je het alles nog natuurlijker maken. Ook zeer mooi met witte ramen, plinten, deuren en meubels. Quiet Clearing is geschikt voor accentmuren maar zeker ook voor volledige ruimtes. Zorg juist voor voldoende lichtinval zodat de ruimte niet te druk en donker is.

© Schilder Kampioen