Binnenschilderwerken

Binnenschilderwerken

Onder binnenschilderwerk verstaan we meestal het schilderen van binnenmuren en plafonds. Er zijn uiteraard nog andere schilderwerken die binnen kunnen gebeuren zoals het lakken, vernissen of oliën van deuren, ramen, lijsten, plinten en trappen.

We voeren binnenschilderwerken uit voor particulieren, bedrijven en andere organisaties.

Binnenschilderwerken in België

We voeren binnenschilderwerken uit in regio gent en de rest van oost-vlaanderen alsook binnenschilderwerken in regio brugge en de rest van west-vlaanderen. Voor groter projecten zijn we beschikbaar in gans België.

Prijzen binnenschilderwerk

Al onze prijzen staan online op onze binnenschilderwerken prijzen pagina. Het is enkel bij uitzonderlijke gevallen dat deze kunnen afwijken en met grotere hoeveelheden kunnen onze prijzen voor schilderwerken nog goedkoper.

Offerte voor binnenschilderwerken

Na het inplannen van een afspraak komen we langs en maken een gratis en vrijblijvende offerte voor uw binnen schilderwerk.

Werkwijze binnenschilderwerken

Top kwaliteit binnenschilderwerken realiseren we door eerst een plaatsbezoek te doen waar we een ondergronds controle doen en kleuradvies geven, daarna bezorgen we u een vrijblijvende offerte met extra informatie over binnenschilderwerken. Bij het uitvoeren moeten we eerst zorgen dat de ondergrond perfect staat, bestaand behang wordt verwijderd, gaatjes worden gevuld en ondergrond wordt licht opgeschuurd.

Hierna starten we met een primer zodat de ondergrond beter geïsoleerd wordt, niet enkel voor het opzuigen van de volgende verflagen maar ook om bestaande vlekken zoals nicotine-aanslag of vochtkringen beter tegen te houden.

Na de primer brengen we de eerste laag verf aan. In sommige gevallen en bij lichte kleuren is de eerste laag ook de eindlaag, in andere gevallen wordt een 2de verflaag aangebracht.

Na het schilderwerk wordt een grondige controle uitgevoerd om zeker te zijn dat alles perfect is afgewerkt, we kijken of er geen schemeringen, onevenheden of andere problemen zijn. Zo kunnen we de top afwerkingen van onze binnenschilderwerken garanderen.

© Schilder Kampioen