Muren en Plafonds

Muren & Plafonds

Pleisterwerk schilderen

Om pleisterwerk goed te schilderen dienen eerst enkele voorbereidingen te gebeuren. Enkel met de correcte voorbereidingen kan je het alles tot een mooi en duurzaam geheel brengen.

Nieuw gepleisterde muren in  nieuwbouw woning schilderen. Bekijk alle informatie en prijzen voor schilderwerken in nieuwbouw.

meer info over nieuwbouw schilderwerken

Behangen Overzicht

Behangen kan gaan over het behangen met een overschilderbaar vliesbehang om scheurtjes te voorkomen of het behangen met een print of patroon.

Schilder nodig?

Gratis en vrijblijvende offerte aanvragen voor het schilderen van muren en plafonds of andere schilderwerken.

Gipsplaten Overzicht

Gipsplaten zijn een snelle en relatief goedkope manier om een oude ruimte te renoveren tot een nieuwe ruimte met strakke muren. We bekijken alles van het plaatsen tot het afwerken van gipsplaten.

Houten wanden en plafonds overzicht

Houtwerk wordt vaak gebruikt binnenshuis voor zowel plafonds alsook wonden. Je kan deze beschermen met vernissen of een leuk kleurtje geven met lak.

PVC schilderen

Door PVC ramen en deuren te gaan schilderen kan je deze een compleet andere look geven en volledig laten passen bij het interieur of exterieur.

Kalkverf / Lime-verf

Met kalkverf (ook wel lime-verf genoemd) kan je mooie stijlvolle muren bekomen waar de strepen een leuke structuur geven.

Beton schilderen

Bakstenen muur schilderen

Zichtbare bakstenen binnenshuis kunnen al snel wat drukkend zijn. Daarom kan je deze maar best verven in een kleurtje. Een vaak gekozen oplossing is deze te verven met een kalei om zo vervolgens ook een zeer stijlvolle muur te bekomen.

Keuken schilderen

Schilderwerken in keukens kan gaan over de muren en plafonds alsook over de keukenkasten. Hier is het belangrijk beter beschermende verven te gebruiken zodat vocht van de muur kan rollen en deze ook beter afwasbaar zijn.

Badkamer schilderen

Voor badkamers gebruiken we ook een beschermende verf zodat vochtigheid gemakkelijk van de muur kan rollen.

© Schilder Kampioen