Binnen Schilderwerken

Hoe pak je het beste de binnenmuren en binnenplafonds aan. We bekijken de verschillende opties en de beste werkwijzen om het elke binnenruimte te doen stralen.

Meer over  muren en plafonds

Trappen kan je zowel schilderen als vernissen. Het kan gaan over trappen van hout, metaal of zelfs beton.

Meer over trappen schilderen en vernissen

Voor het schilderen van ramen en deuren binnenshuis kan het gaan over het schilderen met een lak of vernissen. Het is belangrijk dat ook de kleuren van de ramen en deuren bij het geheel van het interieur passen.

Meer over binnen ramen en deuren

Schilder nodig?

Gratis en vrijblijvende offerte aanvragen voor het schilderen van gyproc (gipsplaten) of andere schilderwerken.

Radiatoren en verwarmingselementen kunnen perfect geschilderd worden. Deze kan je bijvoorbeeld in hetzelfde kleur van de muur steken zodat deze minder storend is in de ruimte. De beste manier deze te schilderen is door deze te verfspuiten om een mooie egale en duurzame afwerking te bekomen.

Meer over radiatoren coaten

Houten vloeren moeten goed vernist worden zodat deze lang meegaan en veel kunnen verduren. Ook andere vloeren zoals beton gegoten vloeren kunne geschilderd worden.

Meer over vloeren beschermen

Van inbouwkasten tot bijvoorbeeld een tafel. Ook meubels kunnen soms een laagje verf gebruiken. Nieuwbouw woningen hebben meestal ingebouwde kasten die enkel in primer gestoken worden en dus nog moeten afgewerkt worden in een te kiezen kleur.

Meer over schilderen van meubels

© Schilder Kampioen